The Palms är det ultimata stället för en avskild romantisk semester på Zanzibars vita paradisstränder. Med sina enbart sex villor erbjuder The Palms en personlig och privat miljö. Varje villa är på 140 m² med sovrum med stor sidendraperad himmelsäng, vardagsrum, badrum och klädkammare. Villorna är inredda i en blandning av kolonial och traditionell stil i varma kaffetoner och mörka träslag. 

Varje villa har en terrass med en ljuvlig utsikt över poolen och Indiska Oceanen. Terrassen är inredd med en mysig dagbädd och en egen liten plaskpool. Till varje villa hör dessutom en egen cabana nere vid stranden. 

The Palms Sanctury Spa erbjuder behandlingar i världsklass under levande ljus och doften av kryddor, där ”After Safari Treatment” blivit en succé efter safariäventyret på den afrikanska savannen. The Palms är den kräsne resenärens självklara val. Hotellets restaurang bjuder in till eleganta middagar med levande ljus och vita linnedukar. 

Som gäst på The Palms har man dessutom tillträde till systerhotellen Breezes och Barazas alla faciliteter (båda ligger i anslutning till The Palms) så man förenar det lilla designresortens intimitet med de större hotellets utbud. The Palms har en åldersgräns på 16 år.

FAKTA HOTELL

 

Avstånd till flygplats

60 km

Passar för

Par, Bröllop, Wellness

Övrigt på hotellet

Spa, Stränder, 16-årsgräns


KONTAKTA OSS

för information och bokning

info@travelroom.se