Med fantastiska stränder, 340 soldagar om året och Europas bästa badvatten och stränder har Cypern alltid lockat den svenska publiken. 

Men Cypern är mycket mer än bara bad och stränder. Gör en utflykt upp till Troodosbergens charmiga bergsbyar och stanna till vid en genuin Taverna. Maten, med rötter i det grekiska köket och med toner av mellanöstern, är en upplevelse i sig och som därför bör avnjutas långsamt. Passa samtidigt på att besöka någon av de 10 bysantinska kyrkorna som är uppsatta på Unescos Världsarvslista. De är alla unika med sina fantastiska väggmålningar. 

Tar du golfklubborna med på semestern så kan du se fram emot en riktigt trevlig upplevelse. Spela på fantastiska Elea Golf som är öns fjärde golfbana strax utanför hamnstaden Pafos, en riktig pärla designad av Nick Faldo. Eller varför inte den nyrenoverade Secret Valley som har fått en helt ny design av Tony Jacklin. 

Oavsett vilken semester just du ser fram emot, så kan vi garantera ett varmt cypriotiskt välkomnande. Det finns alltid något nytt att uppleva på Cypern.

FAKTA LAND

 

Bästa tid att resa

maj–sep

Restid från Sverige

Ca 4,5 timmar till Larnaca

Tidsskillnad:

+ 1


KONTAKTA OSS

för information och bokning

info@travelroom.se

Travelroom rekommenderar

Anassa

Cypern

Läs mer »