Conrad är en lyxig och modern resort och perfekt för de som önskar en lite större ö. Här kan man med lätthet stanna en längre period utan att tröttna eller behöva byta ö. Läget på Conrad Rangali Island är också unikt med de fantastiska Mantarockorna som simmar i ljuset nattetid under bryggan som sammanbinder Conrads två öar. Det brukar bli den givna kvällsshowen efter middagen på någon av Conrads fantastiska restauranger med kök från hela världen. 

Vill du bada direkt från stegen väljer du vattenvilla, medan strandvillorna passar perfekt för familjer med härligt läge bara några steg från stranden. Totalt 150 rum samsas på de båda öarna. 

Med en kortare båttur utanför Rangali island når du platsen där valhajarna leker under delar av året. Att simma ovanför dessa, som kan bli upp till hela 16 meter långa, är en mäktig upplevelse värd hela resan. 

På Conrad finns allt du kan tänkas vilja göra för en aktiv och lyckad semester; tennis, ett fantastiskt gym, spa i världsklass, yoga, barer och nattbio under stjärnorna som är ett svårslaget kvällsnöje i den ljumma tropiska natten. Här finns även Maldivernas första undervattensrestaurang Ithaa där du får dinera i sällskap med färgglada fiskar och havssköldpaddor på andra sidan glasväggen. 

Transfertid ca 30 min med sjöflygplan från huvudön Malé

FAKTA HOTELL

 

Avstånd till flygplats

Ca 30 min med sjöflyg från Malé

Passar för

Par, Familjer

Övrigt på hotellet

Spa, Dykning, Barnklubb


KONTAKTA OSS

för information och bokning

info@travelroom.se