Conrad Algarve är ett av de mest moderna 5-stjärniga hotellen på Algarvekusten. Detta moderna lyxhotell har unikt utformade rum, alla med privata balkonger. På hotellet finns även ett majestätiskt spa och fem restauranger av högsta klass vilka erbjuder ett sofistikerat utbud av fina portugisiska och internationella rätter. 

Med en imponerande inställning i den exklusiva, men ändå naturligt vackra Quinta do Lago, Conrad Algarve, ligger intill Atlanten. Att nå gyllene, orörda stränder är enkelt med buss. Många internationellt kända golfbanor, inklusive Quinta do Lago Sul och Laranjal finns precis utanför dörren, såväl som den naturliga parken Ria Formosa. 

Med modern design och teknik som genomströmmar lyxigt boende i harmoni med vacker natur, hittar du allt du behöver för en fantastisk semester i Algarve. Du finner rymliga rum och en mängd fritidsaktiviteter för dig själv och din familj att njuta: Skön behandling i Health Club & Spa, avkoppling i utomhuspoolerna och barnen roar sig på sin egen barnklubb. 

 

FAKTA HOTELL

 

Avstånd till flygplats

25 KM

Passar för

Par, Familjer

Övrigt på hotellet

Spa, Tennis, Segling


KONTAKTA OSS

för information och bokning

info@travelroom.se