Ca 1½ timmes bilresa från Port Elizabeth ligger det malariafria Kariega Game Reserve, ett reservat av orörd vildmark på 10 000 hektar som både ägs och drivs av en och samma familj. I området rinner de två floderna Kariega river och Bushman river. Eftersom Kariega Game Reserve är beläget vid kustremsan, är reservatet en naturlig förlängning av Sydafrikas berömda Garden Route. 

Kariega Game Reserve erbjuder en kombination av Big 5-safari och ett expansivt utbud av fauna, flora och fågelliv med över 250 olika fågelarter i ett landskap som sträcker sig över fem olika ekosystem, och erbjuder de mest dramatiska vyer och landskap. Reservatet är indelat i två delar – en del har rovdjur medan den andra inte har det. Detta medför att ni i den ena delen kan få chansen att på ett säkert sätt komma riktigt nära djuren antingen till fots eller på cykel. Den andra delen, där det finns lejon och elefanter, har en annan terräng. 

Kariega Game Reserve erbjuder sina gäster möjligheten att uppleva av Afrikas mystik och magi i en av sina fyra lyxiga lodger – River Lodge, Ukhozi Lodge, Main Lodge, Homestead och Settlers Drift.

Settlers Drift är Kariega´s ny 5-stjärniga lyx tält Lodge som är beläget i en avlägsen och orörd del av Kariega´s vildmark. Settlers Drift erbjuder gästerna den ultimata upplevelsen som består av 9 rymliga tält sviter med topp komfort och fantastisk utsikt.

FAKTA HOTELL

 

Avstånd till flygplats

130 km

Passar för

Safari, Familjer, Par

Övrigt på hotellet

Pool, Familjevänligt


KONTAKTA OSS

för information och bokning

info@travelroom.se