Välkommen till Kempinski Palace Portoroz, den bäst bevarade hemligheten mellan Venedig och Dubrovnik. Kempinski Palace har ett unikt läge i hjärtat av Portoroz med en fantastisk utsikt över Adriatiska havet. Nära till den medeltida pärlan, staden Piran och bara en kort bilresa från Trieste, Ljubljana och Venedig, har hotellet ett idealiskt läge för fritid, konferens och äventyr.

Elegant inbäddat i en historisk park, går det ikoniska hotellet tillbaka till det österrikisk-ungerska imperiet 1910. Bakom sin storslagna Habsburg fasad finns en unik blandning av traditionell och modern design av Jean Claude Laville.

Portoroz har varit känt sedan 1300-talet för sin rika spa tradition. Kempinski Rose Spa är idag en oas av lugn och erbjuder vitaliserande behandlingar, inomhus-och utomhuspooler, jacuzzi och bastun. Njut av förstklassiga kulinariska skapelserna i restaurangen Sophia, tillägnad den italienska divan Sophia Loren eller njut av modern mat och läckra bakverk i restaurangen Fleur de Sel.

 

FAKTA HOTELL

 

Avstånd till flygplats

140 km från Ljubljana

Passar för

Par, familjer, Events

Övrigt på hotellet

Spa, Bröllop


KONTAKTA OSS

för information och bokning

info@travelroom.se